Wat te doen als mijn Garmin Vivoactive horloge niet goed is gekoppeld?
Is uw Garmin-horloge onjuist gekoppeld met een apparaat of smartphone? Als je ja hebt geantwoord, raadpleeg dan dit artikel en leer hoe je je Garmin Vivoactive horloge correct kunt koppelen met een toestel.

Wat te doen als mijn Garmin Vivoactive horloge niet goed is gekoppeld?

Is uw Garmin-horloge onjuist gekoppeld met een apparaat of smartphone? Als je ja hebt geantwoord, raadpleeg dan dit artikel en leer hoe je je Garmin Vivoactive horloge correct kunt koppelen met een toestel. De Garmin Vivoactive is anders dan andere apparaten, zoals apparaten die alleen verbinding kunnen maken via Bluetooth. De Garmin Connect Mobile app is vereist om een verbinding tot stand te brengen tussen uw smartphone en uw Vivoactive.

Contact Garmin Klantenservice Nummer als u hulp wilt bij een ander Garmim-apparaat. Wij helpen u direct met uw zorgen.

Volg de stappen die hieronder in dit artikel worden vermeld door Garmin-ondersteuning en leer om uw Garmin-horloge zonder problemen correct aan uw apparaat te koppelen.

Stappen die ik moet doen als mijn Garmin Vivoactive horloge niet goed is gekoppeld

  1. Start een webbrowser op uw mobiele apparaat en klik op de link.
  2. Download en configureer de Garmin Connect Mobile app op uw toestel. Neem contact op met Garmin voor hulp bij instructies.
  3. Tik nu op de koppelknop en begin met het proces zoals uitgelegd in de app om Garmin Vivoactive te koppelen. Hiermee kunt u uw apparaat opnieuw koppelen.

Alternatieve stap: Als je in het verleden al een of meer andere apparaten aan de app hebt gekoppeld, gebruik dan deze:

  1. Kies de knop Selecteren in de Garmin connect mobiele app om door te gaan.
  2. Kies nu de menuoptie Apparaten in het volgende scherm.
  3. Ga verder op deze pagina en kies de plustekenoptie " (+) om uw nieuwe apparaat toe te voegen".
  4. Volg de instructies op het scherm om het apparaat met het horloge te koppelen.

Opmerking: in de app zelf zijn er zelfstudies op het scherm die u door het proces van het koppelen van uw smartphone en ander apparaat leiden. U kunt dus ook naar die stappen verwijzen.

Bellen Garmin-ondersteuningscentrum en stel een vraag over uw Garmin Vivoactive-horloge. Onze Garmin-ondersteuningsmedewerkers zullen uw vraag bekijken en u onmiddellijk hulp bieden. We zijn experts in het oplossen van zelfs de meest gecompliceerde problemen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Bel, e-mail of chat met ons voor een gedetailleerde gids en uitgebreide oplossingen met betrekking tot elk Garmin-apparaat, inclusief Vivoactive-horloge.

Lees ook deze blog: Eenvoudige maar handige stappen om een Garmin GPS te repareren